Jill

Happy Adventures Mississippi Rain
– 15 oktober 2015 –

HD:A
CEA-PRA-CAT free
DNA-CEA N/N

Happy Adventures Mississippi Rain

Ja wat een naam, he? Maar in het dagelijkse leven is ze gewoon onze Jill.  Jill is bij ons geboren,en haar koosnaam is hilliebillie.

Een  zwart meisje met hele donkere ogen, o zo mooi. Maar oei wat straalt daar een ondeugd vanuit. Het is een  gitzwart teefje. die altijd wel in is om iets uit te halen, en dat doet ze niet altijd niet stiekem. Nee hoor, Jill doet dat gewoon. Maar na een ondeugden bui verraadt ze zich zelf. En tja dan moet ik boos worden? Ja ja eigenlijk wel en dat doe ik dan ook. Maar diep in mijn hart lach ik.

Jill is ook te huur, als tuin meiske. Ze kan,snoeien, op maat maken of vergroten van het plantgat. De gebruikte bloempotten op maat maken. Ze vindt het zo fijn en leuk, ze kwispel gelijk de stoep voor u “schoon”.
En dit alles doet ze vol overgave, en plezier.

Op de shows heeft ze het goed gedaan  en heeft ook hele mooie keurverslagen met lovende woorden.

Maar je doet haar daar geen plezier mee. Dus zijn we om haar een plezier te doen er maar mee gestopt. En gaat ze nu heel gezellig door met lol maken en heerlijk wandelen in het bos.

We hebben ook bij Jill  gezondheidsonderzoeken laten doen zoals HD, ze heeft A heupen wat vrij betekend, ook zijn haar ogen onderzocht zowel via een ECVO onderzoek als via DNA. De ogen zijn vrij.

September 2016: Jill heeft talent voor schapendrijven