wk 5 – 11 tm 17 dec ’21

Beetje laat , maar wat in het vat zit verzuurd niet zegt men.

De pups beginnen  nu ook de leuke en stoute dingen te ontdekken .

Tenen en hun scherpen tanden die gaan niet goed samen. maar  de pups vinden wel. En willen er lekker oplos knagen. Dus a.s. baasjes jullie zijn gewaarschuwd. Op je achterpootjes staan en kijken wat er op dienblad ligt is ook een leuke bezigheid..

Ze lopen nu veel met de grote honden in huis en vinden dat ze de zelfde rechten hebben als zij. Als  de grote meiden wat lekkers krijg, willen zij het ook , op schoot liggen is ook een dingentje. Want tja we hebben elk 1 schoot en daar passen hoog uit 2 pups op. Af en toe krijgen ze ook een kat van moeders als ze vindt dat ze niet mogen drinken. Die koppies  dan. Hoe zo?? wat krijgen we nou?/ WIJ willen drinken bij jouw en wel NU

Ze hebben ook een nieuw speeltje aan ons gegeven. Nou en dat herrie ding moeten wij leuk vinden??? Je oren doen er pijn van. Maar zoals men hier zegt alles went. Dus als we er nu zelf opstappen en dat ding gaat aan, nou dan hebben zij hun zin. En dan zijn ze me toch een partij trots op ons??? Het zal wel denken we dan maar weer , dus ach we stappen er maar op.